Elektrische fietsen

De allergrootste HIT op fietsgebied op dit moment, is de elektrische fiets. Ook Matthijssen-Tweewielers heeft zich hierin gespecialiseerd en adviseert de fietsen van Sparta en Gazelle. Onderstaand tref je een overzicht met beeld en geluid, waarom een elektrische fiets ook voor u uitkomst kan bieden!

Het SPARTA ION gamma: WEBSITE SPARTA ION.

Een ION is een fiets en geen auto. Maar je gebruikt hem wel bijna als een auto. Hij trapt met je mee. Dat is ideaal voor naar je werk. Of naar de supermarkt. Of een rondje Afsluitdijk. Blijf je ook nog in vorm. Bovendien komt de ION al jaren als beste uit de test. Om z’n onzichtbare aandrijving. De volledige programmeerbaarheid. En omdat ’ie gewoon lekker fietst. Misschien is het daarom wel de meest verkochte elektrische fiets van Nederland. Maak snel een proefrit bij Matthijssen Tweewielers, officieel Sparta ION dealer. Want de eerste keer vergeet je nooit meer.

Hier komt binnenkort alle informatie over de nieuwe Elektrische fiets van Gazelle , Innergy model 2011 , over dit model zijn we zeer enthousiast….en zal het zeker heel erg goed gaan doen in de verkoop door een heel erg gave styling,geruisloze motor en betrouwbaarheid , zeker het grootste pluspunt is de actieradius , deze zal tot 120 km afstand bereiken….je hoeft dus niet bang te zijn dat u zonder stroom komt te zitten onderweg….

Deze modellen hebben wij al uitgebreid in onze winkel vooradig staan , dus kom langs voor een proefrit op deze innovatie…..

Gazelle

de-groen