Dat de fiets een gewild object is voor het dievengilde, is helaas al sinds jaar en dag bekend. Daarom is het maar goed dat er de mogelijkheid bestaat, uw kostbare bezit te kunnen verzekeren. Niet alleen diefstal is te verzekeren natuurlijk, ook schade door of aan derden is goed te verzekeren.

 

Bij Matthijssen-Tweewielers doen we al vanaf 1998 zaken met ENRA Verzekeringen. Deze verzekeringsmaatschapij biedt naast de fiets verzekeringen ook alle meest voor de hand liggende verzekeringen.

Ga direct naar de AXA-Basta Sleutelservice online

Goed verzekeren is erg belangrijk, maar uw kostbare bezit goed beveiligen, is zeker zo belangrijk. Ook hierin komt steeds meer verbetering. Met nieuwe online diensten van slot leveranciers is het tegenwoordig mogelijk allerlei zaken online te regelen, zonder tussenkomst van mensen. Een gecertificeerd slot en aangeraden door Matthijssen Tweewielers is AXA. Dit slot biedt een goed veiligheid en is zeer goed online toegankelijk. Neem eens een kijkje op de website van AXA-BASTA, of ga direct naar de online sleutelservice door op het hier rechts staande logo te klikken.

Bent u nog op zoek naar een goed slot, komt u dan eens langs bij Matthijssen-Tweewielers in Poortvliet. Wij hebben voor u vele soorten sloten op voorraad em kunnen u uitstekend voorlichten.